momentgràfic és il·lustració de moments, emocions, sentiments, realitats i mons imaginaris.

momentgràfic és cartell, retrat, il·lustració infantil, editorial, web, disseny gràfic i més…

 

momentgràfic neix el 2013 de la mà del Pau Benabarre Gonzàlez.

El Pau és un il·lustrador nascut a Barcelona el 1984. Des de petit, la seva millor eina d’expressió va ser el dibuix. Desprès de l’institut va començar a estudiar disseny gràfic a l’Escola Eina, però finalment es va decantar per la il·lustració… Va fer un curs d’il·lustració de 3 anys donat per l’Enric Rebollo a l’Escola Joso i va començar a treballar com a freelance. Simultàniament ha tingut una trajectòria laboral en el sector de les arts gràfiques, ha treballat a Sabaté, Trespuntzero, Pressing, Copisteria Miracle, i des de 2006 a Barcino Solucions Gràfiques, una imprempta digital de Barcelona. Al 2014 va estar vivint a Asunción, Paraguay, i allà va estar treballant a l’agència de publicitat Nasta – Ogilvy & Mather Paraguay, com a il·lustrador i dissenyador gràfic.

 

Va guanyar el concurs del cartell per la Festa Major d’Hostafrancs al 2009, i el concurs del cartell per la Festa Major de Nou Barris al 2010.

Ha treballat com a freelance per Benabarre&Associats, Barcino Solucions Gràfiques, l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Institut Català d’Energia, despidetedefumar.com, SH Barcelona, Siremsyr…

Com a il·lustrador/dissenyador a la Publicitaria Nasta ha treballat tant per marques internacionals com nacionals.